Mjesečna arhiva: Kolovoz 2016.

Dubrovački atletičari uspješni i na Sprint triatlonu u Kotoru

Atletičari AK Dubrovnik, Made Žeravica, Stijepo Ljubimir, Đivo Krile i Daniel Marušić nastupili su u nedjelju, 28. kolovoza, na Sprint triatlonu koji se održao u Perastu.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Živković dva puta na pobjedničkom postolju

Ante Živković, atletičar AK Dubrovnik, nastupio je na tradicionalnom 18. Marijanskom điru, utrci koja ujedinjuje glavnu utrku olimpijske distance, akvatlon i supersprint triatlon i na Noćnoj utrci u Novalji.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Živković na utrci grada Labina i 15. Međunarodnoj planinskoj utrci Veliko rujno

Ante Živković, atletičar Atletskog kluba Dubrovnik, tijekom vikenda sudjelovao je na dvjema utrkama i to na 20. atletskoj utrci grada Labina i 15. Međunarodnoj planinskoj utrci Veliko rujno.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Dva srebra i jedna bronca za Živkovića

Ova galerija sadrži 3 fotografije.

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik, Ante Živković, tijekom vikenda sudjelovao je u tri utrke i postavio novi osobni rezultat u polumaratonu. Tradicionalni Šujički polumaraton koji je ove godine proslavio svoje jubilarno deseto izdanje donio je pregršt novih osobnih rezultata, a među … Nastavi čitati

Više galerija | Komentiraj

Naši atletičari na 8. Memorijalnom plivačkom maratonu “Đuro Kolić”

Atletičari i atletičarke AK Dubrovnik sudjelovali su na osmom izdanju Memorijalnog plivačkog maratona ‘Đuro Kolić’, koji se u subotu, 6. kolovoza, održao na Dančama. Memorijalni maraton okupio je 58 maratonaca, koji plivaju do Hotela Bellevue i nazad oko 1800 metara, … Nastavi čitati

Objavljeno u Novosti | Komentiraj