Mjesečna arhiva: Studeni 2016.

Kuni norma za Svjetsko prvenstvo “pobjegla” za tri minute, a Živkoviću novi osobni u maratonu

Predstavnici Atletskog kluba Dubrovnika Danijela Kuna i Ante Živković sudjelovali su na maratonskim utrkama održanim u nedjelju 20. studenog u Italiji i Španjolskoj.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Dva zlata i srebro za AK Dubrovnik na Pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu

 Mlađi uzrasti Atletskog kluba Dubrovnik nastupili su na Pojedinačnom prvenstvu Dalmacije u krosu koje se održalo u subotu, 12. studenog, na hipodromu u Sinju u organizaciji AK Sinj.

Više galerija | Komentiraj

30. polumaraton Ivan Starek: Živković postavio novi osobni u polumaratonu

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik Ante Živković nastupio je na 30. polumaratonu Ivan Starek koji se održao 13. listopada u Zagrenu u organizaciji Atletskog kluba Maksimir. Ovogodišnje izdanje polumaratona, s pratećim utrkama na 5 i 10 kilometara, okupio je rekordan broj … Nastavi čitati

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Sportska suradnja gradova prijatelja: Madeško i Marušić na Big Sur polumaratonu u Montereyu

Članovi Atletskog kluba Dubrovnik Nela Madeško i Daniel Marušić boravili su od 7. do 14. studenog u Američkom gradu Monterey gdje su u sklopu promocije Du motion – Runners’ Days Dubrovnik nastupili na 14. izdanju Big Sur polumaratona.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj

Odličan vikend iza Ante Živkovića

Atletičar Atletskog kluba Dubrovnik Ante Živković protekli vikend sudjelovao je na tri cestovne utrke i postigao izvanredne rezultate.

Objavljeno u Novosti | Komentiraj