VIDEO – Dubrovački polumaraton dobio službeni promo video

Polumaraton

Prvi dubrovački polumaraton objavio je službeni promo video koji je tijekom studenog i prosinca sniman na nekim od najzanimljivijih dionica rute utrke koja će se održati 10. svibnja 2015. godine u Dubrovniku.

Glavnu ulogu u spotu, koji traje 47 sekudi, imali su trkači Dubrovnik runa, koji okuplja domaće entuzijaste i zaljubljenike u trčanje te koji djeluju kao sastavni dio Atletskog kluba „Dubrovnik“.

Snimanje prvog promotivnog videa Dubrovačkog polumarataona odradio je dobro uhodani trojac Maro Bošnjak, Dominik Miljak i Eugen Miljan, dok su za montažu bili zaduženi Maro Bošnjak i Dominik Miljak. Glazbu za video izradio je Žarko Dragojević

Prvi dubrovački međunarodni polumaraton – „The Inaugural Dubrovnik International Half Marathon“ održat će se 10. svibnja 2015.g., a dan prije je zakazana je Utrka dubrovačkim zidinama – „2k Run the Wall“ kao posebna atrakcija cijelog događanja. Isti dan održat će se i Dječji festival s igrama, glazbom i brojnim zabavnim aktivnostima.

Broj sudionika polumaratona ograničen je na 1.000, a utrka gradskim zidinama na 50 sudionika.

Sve informacije o polumaratonu mogu se pratiti na internetskoj stranici: http://www.dubrovnikinternationalhalfmarathon.com/.

Promotivni spot pogledajte nastavku.

 

Ovaj unos je objavljen u Početna i označen s , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori