Dubrovačka štafeta zlatna u Splitu

IMG_0908

Drugo kolo Dalmatinske lige za limače i limačice održano je u subotu, 22. ožujka, u Splitu.

Atletski klub Dubrovnik nastupio je s 14 atletičara koji su ponovno pokazali izvanrednu spremnost, ali i potvrdili kako dubrovačka atletika ima sjajnu generaciju limača i limačica.

Štafeta 4X100 (2004), u sastavu Nikolina Batina, Lea Madeško, Petra Ivaniš i Nina Jakić, osvojila je zlatnu medalju.

Petra Ivaniš (2004) osvojila je brončanu medalju u bacanju vortexa, a nastupila je i u utrci na 150 metara.

Lea Madeško (2004) nastupila je u utrci na 60 metara i u skoku u dalj, te je u obadvije discipline osvojila brončanu medalju.

Igor Mišić (2004) osvojio je brončanu medalju u utrci na 60 metara, a nastupio je i u skoku u dalj i osvojio četvrto mjesto.

Druga štafeta za 2003. godište, također 4X100, u sastavu Karla Šantić, Leona Petrović, Mia Radinković, Josipa Habjan osvojila je četvrto mjesto.

Martina Batina (2003) nasupila je u bacanju vortexa i osvojila je četvrto mjesto, a Josipa Habjan (2003) u utrci na 60 metara izborila je finale i u konačnici osvojila četvrto mjesto, dok je Mia Radinković (2005) nastupila u utrci na 60 metara i izborila je finale.

Trenerica Daria Ljubojević zadovoljna je ostvarenim rezultatima svih limača i limačica kazavši kako je na ovom natjecanju bilo jako puno osobnih rezultata, a najviše u skoku u dalj.

Dubrovačke atletičare i atletičarke 6. travnja očekuje III kolo Dalmatinske lige koje se odvija u Zadru.

Ovaj unos je objavljen u Početna. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori