FOTO: Utrka “Orlandino” okupila više od 350 malih trkača, a Ekipa Neretva Run-a pobjednik ekipne utrke

zlato

U organizaciji Atletskog kluba Dubrovnik i Grada Dubrovnika u suradnji s Dubrovačkim savezom športova i Dubrovnik run-om održana je druga ekipna i prva dječja utrka “Orlandino” u nedjelju 31. siječnja u luci Gruž. Ekipna utrka koja se trčala 4×2 kilometra okupila je 15 ekipa, a ovogodišnji pobjednici su Neretva Run ekipa, dok je drugo mjesto osvojila je ekipa Brzi i žestoki No4, a treće mjesto Batmans vap catwomans.

Titulu najbrže žene odnijela je Martina Kozina iz neretva Run ekipe, dok je najbrži muškarac bio atletičar AK Dubrovnik. Osim seniorskog uzrasta, boje kluba branili su i nešto mlađi atletičari i atletičarke. Ekipa Najmanji – Najbrži u sastavu: Ivan Ruben, Patrik Kralj, Martina Batina i Lea Anđušić sa istrčanim vremenom 36:50 osvojila je šesto mjesto u ukupnom poretku.

FOTO: Marija Puhiera

utrka6 utrka3 utrka2 pobjednici patrik najpojedinci martina lea kvartet1 cetvorka5 cestitanje bronca2

Dječja utrka “Orlandino” okupila je više od 350 učenika osnovnih škola s područja Grada, a kao nagradu svaki mali trkač dobio je prigodnu majicu, diplomu i ulaznicu za lunapark.

Iz Grada Dubrovnika i Atletskog kluba Dubrovnik zadovoljni su uspjehom male utrke te najavljaju kako je ovo početak jedne vesele, trkačke tradicije.

FOTO: Vedran Jerinić

1 2 3

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Odgovori